Klanten aan het woord: “Het is de beste beslissing die ik ooit genomen heb.”

Katrien Athonis van Instituut Katrien Anthonis over PCA Skin

Ik werk al 2 jaar met PCA. Het was een echte verandering, volledig uit mijn comfortzone en routine. De aanpak, de werkwijze, de producten, de prijzen (hoog) alles was anders. Maar het is de beste beslissing die ik ooit genomen heb. Het gaf mij een nieuwe stimulans, een nieuwe uitdaging, nieuwe opleiding. Mijn klanten reageerden zeer positief zowel op de verzorgingen als op de thuisproducten.

PCA is een merk dat “echt” en zichtbaar resultaat geeft. Klanten die al jaren last hadden van uitslag op hun wangen is nu volledig weg. Acné wordt zichtbaar beter. Het is een merk dat doet wat het zegt. Het resultaat = een gezonde stralende huid met een natuurlijke glow! Het is top om mee te werken omdat er zoveel mogelijkheden zijn om verschillende huidproblemen aan te pakken en te verbeteren. Je kan altijd wel iets doen of ook telkens iets anders.

Groetjes, Katrien

Instituut Katrien Anthonis

Zelf kennismaken met de producten van PCA Skin?

Wil je meer weten over de producten van PCA Skin? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor een locatiebezoek. Bekijk hier alle instituten die u voor gingen en werken met de producten van PCA Skin.