Over PCA Skin

Visie en missie

PCA skin wordt in de medische literatuur beschreven als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. We zijn leider in het het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsprocessen. Al 2 decennia werkt PCA skin samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap hand in hand gaan voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau. 

De missie is om steeds de verwachtingen te overtreffen:

1. Door continue onderzoek te doen naar en het ontwikkelen van innovatieve resultaatgerichte producten.

2. Door onze professionals voortdurend te bij te scholen.

Waarom PCA Skin?

PCA skin professionals zijn getraind om te bepalen welke combinatie van serums met ingrediënten als retinol, vitamine C, peptide en antioxidanten veilig is voor jouw huid. Deze actieve werkzame bestanddelen spelen een belangrijke rol om huidverbetering van binnenuit te stimuleren. Met deze methode is het echt mogelijk om de huid op een resultaatgerichte manier te behandelen. Dit komt vooral omdat de actieve ingrediënten tot diep in de huidcellen doordringen.

De professionele Peelings van PCA skin zijn veilig voor alle huidtypes en geven al binnen één week een heldere, gladde huid met een jongere uitstraling.

En niet onbelangrijk: PCA skin voert geen dierproeven uit, en alle producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen die gelden in de beautysector. De huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen bevatten hoogwerkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dier en milieu bovenaan. Dit is mede waardoor PCA skin producten vrij zijn van synthetische kleur- en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid. PCA skin legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging. 

PCA Skin, trust the experts.

"Our vision is to improve people’s lives by providing results-oriented skin care solutions that are backed by science for the health of your unique skin."

PCA SKIN INTERNATIONAL