Productlijnen PCA Skin

Dagelijkse verzorgingsproducten


Dermatologisch goedgekeurd en klinisch getest, PCA skin's dagelijkse huidverzorgingsproducten bevatten geavanceerde ingrediënten zoals alpha en bèta hydroxy acids, MMP inhibitoren, peptiden, anti-oxidanten en plantaadige extracten.

Deze verfijnde producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij je PCA skin gecertificeerde huidspecialist. Je kan er zeker van zijn dat je de allerbeste behandeling krijgt. Ieder PCA skin product is wetenschappelijk samengesteld en behandelt huidproblemen op cellulair niveau volgens een vooruitstrevende en niet agressieve filosofie.

We zijn van mening dat een gezonde huid een mooie huid is. Dankzij formules die vrij zijn van synthetische geur- en kleurstoffen, leveren wij consequent veilige, effectieve resultaten zonder huidirritatie.

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de dagelijkse huidverbeteringsproducten te gebruiken in combinatie met de professionele behandelingen van PCA skin. Vraag voor een optimaal resultaat, je huidspecialist om een speciaal op jouw huid afgestemd behandelingsplan samen te stellen.

Professionele peelings zijn nog effectiever met producten die de huid na de behandeling balanceren.

De producten van PCA skin  zijn ontwikkeld om gebruikt te worden na een peeling of een andere intensieve professionele behandelingen om de kans op bijwerkingen die soms voorkomen te minimaliseren. Ter ondersteuning van de behandeling zal de huidspecialist voor jouw huid de meest effectieve combinatie van PCA skin producten samenstellen voor een optimale dagelijkse verzorging. 

Optimale dagelijkse verzorging

De basis voor PCA skin is een vast ritme van dagelijks reinigen, corrigeren, hydrateren en het beschermen van de huid. Professionele behandelingen zijn ook heel belangrijk voor de conditie en gezondheid van jouw huid. Natuurlijk is dit in combinatie met je eigen bijdrage aan dagelijkse verzorging met huidverbeteringsproducten van PCA skin de sleutel van een gezonde stralende huid.