Klanten aan het woord: “Alleen maar lof over PCA skin!”

Leen de Cock van Schoonheidsinstituut Leen over PCA Skin

Al meer dan 10 jaar heeft Leen De Cock haar eigen schoonheidsinstituut. De vraag naar huid verbeterende producten groeit enorm, ook bij Schoonheidsinstituut Leen. De dag van vandaag wil iedereen er immers graag stralend en gezond uitzien, en is de huid een heel belangrijk aspect geworden. Leen zegt bij Consulta steeds een goede begeleiding gehad te hebben, dus was ze erg blij met de goede raad die ze kreeg rond huid verbeterende producten. Zo is Leen uiteindelijk bij PCA skin uitgekomen. Sinds maart 2019 werkt ze in haar salon met de producten. Zowel de klanten als Leen zelf zijn er laaiend enthousiast over!

De behandelingen werken heel vlot en geven meteen supermooie resultaten, dit geeft haar veel voldoening om met PCA skin te werken. Leen zegt hierover: “Het zoeken naar de juiste producten voor iedere klant blijft een uitdaging. Maar eens we de juiste samenstelling van cabinebehandeling en thuisproducten gevonden hebben, krijgen we zeer mooie resultaten. Alleen maar lof over PCA skin!”

Liefs, Leen De Cock
Schoonheidsinstituut Leen

Zelf kennismaken met de producten van PCA Skin?

Wil je meer weten over de producten van PCA Skin? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor een locatiebezoek. Bekijk hier alle instituten die u voor gingen en werken met de producten van PCA Skin.